SSD-ul pe PCI express este viitorul!

Daca veti citi acest blog, veti observa ca mereu am recomandat ca lumea sa aleaga un SSD in locul unui hard. Diferentele sunt enorme atat pentru cei care se joaca, cat si pentru cei care aleg sa foloseasca fel de fel de programe pentru calculator. Eu intentionez sa-mi iau inca un SSD, dar pe acesta sa-l pun pe laptop si sa nu ma mai car cu hardul extern dupa mine: 240 de GB sunt suficienti pentru un portabil, din punctul meu de vedere.

Cu toate ca as astepta si noua tehnologia celor de la ASUS. Acestia au prezentat un SSD (solid state drive) cu interfata PCI – Express. Acest ASUS RAIDR EXPRESS este dedicat in special gamerilor si celor care vor sa beneficieze de super viteze.

Chiar daca cei de la ASUS ne lasa sa speculam cu privire la specificatiile acestei componente, dar cu siguranta vor depasi performanta SSD-urilor clasice pentru ca interfata PCI Express este mult mai rapida decat SATA.

Momentan nu putem decat sa ne uimim de felul in care arata noua tehnologie de SSD-uri.

cel mai performant hard ssd

Din punctul meu de vedere acestea sunt cele mai rapide si performante harduri SSD-uri.

Reader Interactions

Comentarii

  1. stan a zis

    Placuta frumoasa pe care o vezi in unitatea ta costa cat o masina Dacia Logan:viteza se plateste si la masini si la calculatoare.
    dar si eu cred ca viitorul este SSD pe PCI express

Leave A Reply