Soluție pentru curățarea display-ului

Nu mai este o noutate calculatorul. Nu mai vorbesc de plasma, televizor sau chiar Smart TV. Se duce o luptă acerbă pentru supremație dacă vorbim despre tehnologia de realitate virtuală, deși nu au prins chiar atât de bine.

Dacă aceste gadgeturi ne fac viața mai frumoasa sau nu, rămâne de văzut. Mie mi-e destul de greu sa stau fără un calculator sau un laptop, de televizor nu mai zic, practic de acolo vin banii, eu lucrând la o televiziune locala.

Pentru ca am schimbat decorul și am pus mai multe plasme în platou ne-am lovit de o problema destul de mare. Si anume praful. Fiind un loc deschis in care sunt multi oameni praful era la ordinea zilei. Si cum poți sa cureți un laptop de praf sau cum poți sa cureți un Smart TV de praf? Daca in prima faza am căutat sa ștergem cu o cârpa normala, cu șervetele umede si alte porcarii, nu a funcționat.

Un coleg, însă, mi-a recomand o soluție pentru curățare ecran de laptop. Aceasta este recomandata nu numai pentru laptop, dar si pentru plasme, televizoare LED si tot ce are un display bazat pe LED-uri.

Si dacă nu va vine sa credeți, puteți încerca chiar sa curățați ochelarii.

Soluție pentru curățarea display-ului

Am comandat, de curând, și eu o astfel de soluție, se găsește în diferite forme, la diferite dimensiuni. Aceasta se numește Kit de curățare Hama pentru LCD.

Puteți vedea mai multe detalii AICI. Soluția este disponibila singura, dar și la pachet cu o cârpă, exact ca în pozele de mai sus.

Reader Interactions

Leave A Reply