Recomandare surse de 600W la preț cât mai mic

Observ că tot mai multe persoane încep să aleagă modele tot mai mari de surse pentru calculatorul lor. Mulți doresc să își facă sistemul pe componente, un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, pentru că își aleg componentele de care au nevoie, componente de calitate, nu fel de fel de pocnitori pe care le găsim în calculatoarele gata făcute.

Acestea sunt motivele pentru care „militez” pentru un sistem făcut de la 0.

Problema se pune în alegerea unor componente. Mulți dintre voi alegeți cifrele, iar magazinele asta vă oferă. Prețuri tăiate, oferte, dar calitate 0. Haideți să încercăm să vedem peste și să alegem ceea ce este mai bun pentru noi.

În cazul surselor stăm foarte prost. Lumea nu face diferența între o sursă de calitate și una chinezească… ce ar avea șanse să bubuie la câteva zile după achiziție. Te pui cu chinezii?

Surse ieftine de 600W

Majoritatea plăcilor video, în ultima vreme consumă puțin. Sunt câteva excepții la AMD, atât pe placa video, cât și pe procesoarele de top. Acolo trebuie să investim într-o sursă mai puternică, însă, de cele mai multe ori nu avem nevoie de o sursă de 600W.

Atunci? De ce dorim să le cumpărăm? Să fie mari și proaste?! Dar sistemul? Știați că nu trebuie să funcționeze cu o sursă prea mare? Și ele dau un randament la o anumită valoare… optimă, dacă vreți. Trebuie să nu fie nici prea mare, nici prea mică.

Așadar, gândiți-vă sau… întrebați dacă vreți să aflați mai multe detalii despre modelele pe care le alegeți.

Lista de surse decente, la 600W

Chieftec GPE-500S

  • 500 W
  • non modulară
  • eficiență 85 %

Thermaltake Smart SE2

  • 500 W
  • modulară
  • certificare 80 Plus

Reader Interactions

Leave A Reply