Ce mașină de spălat recomandați?

Zilele trecute mi-a venit comanda cu mașină de spălat. A întârziat putin pentru ca prinsesem weekend-ul si mi-a ajuns marți pentru ca nu s-a lucrat in weekend. Băieții de la curierat m-au ajutat cu transportul mașinii de spălat pana sus, in casa(stau la etajul 3, fără lift).

Când am ales sa comand masina de spalat de pe internet, am luat în calcul si posibilitatea ca aceasta sa nu fie ceea ce am comandat. Nici vorba! Totul era exact cum comandasem.

Ce mașină de spălat recomandați în 2020?

recomandare masina de spalat
mașini de spălat profesionale sau nu?

Am ales aceasta masina de spalat pentru ca mi s-a părut cea mai buna în raport calitate-preț. Pornind de la premisa ca majoritatea mașinilor sunt la fel, am zis de ce trebuie sa dau N milioane pe o mașina de spălat care face același lucru!?

M-am orientat spre aceasta datorita faptului ca este relativ mica, are dimensiuni acceptabile, iar eu o voi pune în debara, lângă baie, iar dimensiunile mașinii de spălat chiar erau o problema.

M-am interesat si de faptul ca nu este o foarte zgomotoasa, nu doream o mașina de spălat pe post de drujba.

De asemenea, am căutat sa aibă cuva de inox, stiu ca este disponibila si din alte materiale, nu am vrut sa ma trezesc cu plastic acasă.

Nu am uitat nici de programele pe care le are, ca romanul, am vrut multeeee, multe, dar oricum sunt constient ca nu le voi folosi pe toate.

Si, ca de final, un sfat, daca va cumpărați aceasta mașina de spălat sau alta, citiți bine instrucțiunile de instalare. Eu m-am trezit ca îmi trepida mașina ca naiba doar prin simplul fapt ca am uitat sa scot șuruburile de transport. „Alerga” prin casa mai ceva ca fotbaliștii.

Din câte văd aici, se pare ca este în topul de fiabilitate. Eu sper că am făcut o alegere bună.

Reader Interactions

Leave A Reply