Placi video la reducere de Black Friday

Acesta si următoarele articole vor fi dedicate Black Friday. După cum bine știți, la sfârșitul săptămânii vom avea o zi de reduceri sau… ca sa acoperim toate magazinele, un weekend de reduceri masive.

Foarte multe magazine online, dar și offline vor sa facă profit în aceasta perioada. Dar vor face profit atât cât vor ști sa își promoveze produsele, sa ofere reduceri cât mai mari clienților.

Pentru ca domeniul nostru de activitate, dacă putem spune asa, este componentele de calculator, dar și laptopurile, m-am gândit sa realizez un articol cu produsele pe care cred ca le vor reduce magazinele online.

Este știut faptul ca Black Friday înseamnă reduceri consistente la produsele de generație mai veche, care nu se mai vând atât de bine. Nu vom avea reduceri semnificative pentru produsele de noua generație.

In articolul de fata vreau sa fac un top cu placile video care vor fi la reducere.

Placi video la reducere de Black Friday 2020

Din punctul meu de vedere nu vor fi mari reduceri la produsele IT. Daca îmi aduc bine aminte, pentru componente de calculator, anul trecut chiar a fost oferta slaba. S-au vândut, însă, foarte bine, tabletele, laptopurile si aparatele foto profesionale.

Așadar, nu cred ca vom avea parte de reduceri masive la placi video de Black Friday, eu zic ca preturile vor rămâne identice pentru plăcile video de top, dar si pentru cele din seria Vega.

Placi video de cumpărat de Black Friday 2020

Eu zic ca cele de mai jos sigur vor fi reduse:

Nu uitați, in cazul in care aveți dificultăți în alegerea unei placi video, sa întrebați aici.

Reader Interactions

Comentarii

 1. alex a zis

  salut aceasta placa video 7770 AMD
  se potriveste pe o placa de baza ca aceasta gigabyte pe socket 1155 imi cer scuze daca nu trebuia sa postez aici dar nu vad unde.

  • Marius Cucu a zis

   Sigur ca se potrivesc. Din cate vad placa de baza este pe socket 1155, link-urile sunt intrerupte. Ce sursa ai?
   Iti faci sistem nou sau doar upgrade la placa video?

Leave A Reply