Oferte Hoverboard Ieftin. Magazine din România sau din China?

Noua modă este de a avea scooter electric. Acel hoverboard pe care toți îl văd ca fiind cel mai tare lucru pe care un copil îl poate avea. Iar pentru că ofertele nu sunt niciodată suficiente m-am gândit că este bine să căutăm cele mai ok prețuri pentru hoverboard-uri. Să adunăm câteva oferte pentru hoverboard.

Sunt mai multe posibilități de a achiziționa:

  • hoverboard din China
  • hoverboard din România

Practic, chiar și cele din România sunt aduse din China. Totuși, plătești pe cineva care să se ocupe de asta. Plătești pentru a-l aduce acasă, pentru a se ocupa de birocrație, pentru a răspunde în fața legii în cazul în care sunt probleme cu garanția.

Așadar, lucrurile stresante și care nu merită făcute de tine sunt făcute de altul. Ca să fim mai direcți, din China nu trebuie să te aștepți la garanție, nu trebuie să te aștepți la plata ramburs sau la retur în 14 zile. Nici să nu-ți vină în cap de protecția consumatorului.

Da, aceste legi nu există în afară, tocmai de aceea recomandarea mea ar fi să te uiți după oferte de hoverboard din România.

Dar nu vrem să pornim o discuție între care este mai bun dintre cele 2. Așa că te vom invita să alegi tu.

Noi propunem atât din China, cât și din România. Dacă tu ești de acord cu asta este ok. Nu este nicio problemă. Dar e bine să știi înainte.

Oferte de Hoverboard din România

FreeWheel JUNIOR

  • maxim 100 kg
  • autonomie 20 km

Freewheel Junior Lite

  • maxim 120 kg
  • autonomie 20 km

Serioux SRXHV-KW8BK

  • maxim 120 kg
  • autonomie 20 km

Sigur, cel mai mic preț pleacă de undeva de la 600 de lei. Dacă vrei unul fiabil, unul care să te țină trebuie să mergi pe ceva un pic mai bun, mai calitativ.

Oferte de Hoverboard din China

Din păcate, contextul actual face ca foarte multe comenzi din China să nu mai fie disponibile.

Dacă am omis vreun model ok ce merită atenția și celorlalți cititori vă recomand să ne scrieți în secțiunea de comentarii. Va fi de mare ajutor și pentru ceilalți.

Reader Interactions

Leave A Reply