La ce ne folosesc ceștile de ceai?

Mi-am pus întrebarea asta de mii de ori pentru ca nu vedeam rostul ceștilor de ceai in casa mea. In primul rând, pentru ca nu sunt o consumatoare fidela de ceai, de aici si senzația ca nu am nevoie de astfel de cești a tot persistat. Ma gândeam ca dacă îmi voi cumpăra un astfel de set, cu siguranță nu voi avea grija de acestea si le voi sparge pe rând asa cum am făcut in nenumărate rânduri si acasă, la ai mei părinti.

Nu sunt o persoana, care sa iubeasca foarte mult cestile. Singura pasiune pe care o am este legata strict de pahare nici decum de cesti. Insa le-am gasit utilitatea unor astfel de cesti, in momentul in care in concediu m-au vizitat cativa prieteni. A fost tare ciudat cand mi-am dat seama ca de fapt eu aveam in casa o singura cana de cafea. Cum toti eram bautori de cafea a trebuit sa fac rost de cateva cesti, pentru fiecare in parte.

La ce ne folosesc cestile de ceai?

Vorbesc despre cestile de ceai, deoarece ele sunt mai singurele cani care au marimea apropiata de perfectiune si astfel pot folosi cana de ceai si pentru a servi cafeau a din ea, fara sa am proasta impresie ca este cantitatea de cafea prea mica sau din contra am baut prea multa cafea si imi va face rau.

Din aceste motive m-am hotarat sa va prezint setul de cesti de ceai Luminarc Carine ce contine 12 piese. Va recomand acest dragut serviciu de cesti deoarece este bicolor. 3 dintre cesti sunt albe (si bineinteles au si farfuriuare albe), iar celelalte 3 cesti sunt negre (deasemenea avand farfurioare negre).

set-cesti-de-ceai-12-piese

In cazul in care va plictisiți de cana alba, o puteți schimba cu una neagra sau dacă sunteți mai ciudați ca mine, de altfel, puteți sa folositi o cana alba si o farfurioară neagra sau invers, o cana neagra si o farfurioara alba.

Setul de cești este realizat dintr-un material de opal ceea ce va permite sa puteți folosi ceștile si la cuptorul cu microunde, dar si sa le puteți spăla in mașina de spălat vase, fără nici cea mai mica problema. O singura ceașcă are capacitatea de circa 220 mililitri, deci perfecta pentru diminețile in care vreți sa va bucurați de cafeaua voastră aromata.

Mai multe detalii despre acest set găsiți aici.

Reader Interactions

Leave A Reply