Hota incorporabila Whirlpool AKR 458 AURA decorativă, de tip insulă

Decorarea casei trebuie să fie principalul scop al unei persoane ce dorește să impresioneze. Cele mai spectaculoase hote pentru bucătărie sunt cele decorative. Pur și simplu îți luminează bucătăria, sparge orice element al bucătăriei.

Sincer să fiu, mi-ar fi plăcut foarte mult să am loc pentru o astfel de hotă. Din păcate, spațiul nu mi-a permis.

Date tehnice

  • tip hotă – insulă;
  • număr motoare – 1;
  • lampă iluminare – 4 x 80 W LED;
  • dimensiuni (l x L x A) – 35 x 75 x 50 cm;
  • putere – 250 W;
  • filtru – aluminiu;
  • putere absorbție maximă – 625 mc/h;
  • control – electronic;
  • culoare – inox;

Cât de importantă este o hotă cu puterea de absorbție mare?

Probabil că v-ați întrebat la ce sunt bune aceste hote, mai ales dacă voi nu aveți un spațiu generos în bucătăria voastră. Răspunsul este unul singur, aceste hote sunt dedicate acelor bucătării ce beneficiază de un spațiu bogat, dar și pentru bucătăriile diferitelor restaurante. Cu cât puterea de absorbție este mai mare, cu atât mirosurile nu pătrund și în alte încăperi. Spre deosebire de hotele ce au o capacitate mai mică de absorbție, acestea sunt ideale așa cum am mai spus și pentru bucătăriile restaurantelor.

hota-Whirlpool AKR 458 AURA

MAI MULTE POZE AICI

Descriere

În acest articol vreau să mă adresez mai mult celor care au un buget mai ridicat și cu pretenții mult mai mari, și aici mă refer la acele persoane care au anumite avantaje financiare și un trai mult mai ridicat, față de persoanele care au un salariu minim pe economie. Cu toate că hota pe care o descriu acum este la un preț rezonabil și poate fi achiziționată de oricine își dorește o astfel de hotă. Problema apare însă în momentul în care vreți să o montați și să o utilizați, deoarece este prea mare pentru o casă de dimensiuni normale sau mici.

Această hotă are un preț de aproximativ 6000 de lei.
Mai multe detalii despre prețul acesteia găsiți aici.

Hota incorporabilă Whirlpool AKR 458 AURA, căci despre ea vorbim în acest articol este de tip insulă are un singur motor și o putere de circa 250 wați. Și pentru că mai devreme am adus în prim-plan mărimea acestei hote, adaug faptul că dimensiunile l x L x A acesteia sunt urmatoarele: 35 x 75 x 50 centimetri, ceea ce o face o hotă destul de mare pentru o bucătărie cu dimensiuni normale, într-o casă cu dimensiuni normale.

Controlul pentru hota incorporabilă Whirlpool AKR 458 AURA se poate realiza electronic, puterea de absorbție maximă este de aproximativ 625 metri cubi pe oră,culoarea acesteia este cea a inoxului, deoarece hota este realizată din acest material.

Nu va faceți griji dacă veniți acasă târziu în noapte și vreți să gătiți, la dimensiunea acestei hote avem 4 lămpi pe măsură ce vă poate ajuta în momentul preparării hranei. O altă calitate a acestei hote o reprezintă și filtrul de aluminiu, ceea ce înseamnă că se poate curăța foarte ușor, fără prea multe costuri și fără să fie nevoie să cumpărați alt filtru.

Avantaje/Dezavantaje

Un mare dezavantaj al hotei incorporabile Whirlpool AKR 458 AURA poate fi considerat mărimea acesteia, pe de altă parte este de admirat faptul că filtrul este din aluminiu, iar puterea de absorbție este cu adevărat foarte ridicată. Un alt plus al acestei hote reprezintă și tipul/forma, aceasta fiind sub forma unei insule.

Reader Interactions

Leave A Reply