Hota Heinner CH400BK

Uneori ne dorim ca bucătăria noastră să fie perfectă, de ce nu în diverse tonuri și dacă se poate cât mai modernă, cât mai chic, dar totodată să fie locul unde ne simțim bine în momentele în care gătim. Pentru doamnele care își doresc o bucătărie in nuanțe de maro le asigur de pe acum că aduc în prim plan cel mai frumos model de hote de culoare neagră care poate fi găsit pe piață și aici vorbesc de modelul  Heinner CH400BRW.

Cât de eficiente sunt hotele colorate în bucătării?

Am tot auzit de-a lungul timpului diverse persoane care tot spuneau că hotele colorate nu sunt bune în bucătării. În afară de aspectul lor colorat nu se deosebește cu nimic de alte hote care nu sunt colorate, dar sunt la fel de eficiente.

Ceea ce vreau să spun este faptul că nu contează design-ul și culoarea din exterior, cât contează eficiența acesteia. Bine, contează, dar doar pentru doamnele care amenajează bucătăria. 🙂

hota-Heinner CH400BK

VEZI GALERIA FOTO A HOTEI

Date tehnice

 • număr motoare – 2;
 • putere (W) – 2 x 100;
 • lampă iluminare – 2 x 40;
 • filtru – metalic;
 • dimensiuni (l x L x A) cm – x 60 x 50;
 • putere absorbție maximă (mc/h) – 323;
 • control – mecanic;
 • culoare – negru;
 • butoane – tip push;
 • 2 x filtre metalice;
 • dimensiunea burlanului – 120 mm;
Pentru cei interesați de această hotă aș putea spune că o puteți găsi la prețul de 208 lei. Verifică aici dacă oferta mai este valabilă.

Descriere

Hota Heinner CH400BK poate fi considerată unică în privința coloritului, dar și a designului deoarece păstrează liniile tradiționaliste, ce dau un aer rustic încăperii unde este montată. Aceasta are în componență doua motoare ce au o putere de aproximativ 100 de wați fiecare, iar puterea de absorbție maximă este de circa 323 de metri cubi de aer evacuat pe oră, ceea ce reprezintă o medie obișnuita pentru o bucătărie ce se încadrează în dimensiuni normale sau de bun simț cum spun unii.

Pe lângă cele prezentate mai sus hota mai este dotată și cu două lămpi de iluminare ce au o putere în jur de 40 de wați fiecare. În ceea ce privește filtrul folosit de hotă, acesta este metalic, și de fapt hota are în dotare două astfel de filtre ce se pot curăța foarte ușor cu produse speciale de curățat.

Dimensiunea hotei Heinner CH400BK nu depășește x 60 x 50 centimetri, controlul acesteia se face mecanic, iar butoanele ei sunt de tip push. O altă caracteristică despre care ar trebui să vă intereseze este dimensiunea burlanului de evacuare a aerului viciat, care este în jur de 120 de milimetri.

Avantaje/Dezavantaje

Frumoasă și cu un aer aparte, cu un design perfect ce îmbină modernul cu tradiționalul, hota Heinner CH400BK își merită fiecare banuț în parte așa că nu aveți ce pierde achiziționând-o.

Ghid Alegere Televizor
Concluzie: este una dintre cele mai interesante hote în categoria de preț de până în 300 de lei. Multe au fost situațiile în care am găsit-o la promoție.
Voturi: 5 din 5

Reader Interactions

Leave A Reply