Hota tradițională Heinner XCH-450S

In fiecare zi de vara si mai ales in cele caniculare vrem sa fugim cat mai mult de arsita soarelui si cu atat mai mult nu ne convine si nici nu este placut sa gatim, mai ales daca spatiul unde gatim este foarte mic, de aceea este de preferat sa avem bucataria dotata cu o hota capabila sa scoata aburul si caldura din incapare, iar o astfel de hota este si hota Heinner XCH-450S.

hota traditionala Heinner CH250BK

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE HOTA Heinner HCH 450S

Date tehnice

 • numar motoare – 1;
 • putere (W) – 100;
 • lampa iluminare (W) – 1 x 40;
 • filtru – acrilic;
 • dimensiuni (l x L x A cm) – x 60 x 50;
 • putere absortie (mc/h) – 250;
 • control – mecanic;
 • culoare – negru;
 • butoane tip push;
 • vizor;
 • diametrul burlanului – 120 mm;

Descriere

Cred ca pe lumea asta exista macar o persoana, daca nu mai multe care isi doresc eficienta si eleganta la un singur produs, iar in cazul nostru aici de fata, aceste calitati sunt cerute de la o hota, hota ce ar trebui sa vina in sprijinul gospodinelor si nu numai, pentru ca adevaratii mofturosi in ceea ce priveste eleganta unei incaperi sunt barbatii. Hota pe care vi-o prezint in acest articol, Heinner XCH-450S, este mai mult decat o simpla hota, reprezinta un strop de eleganta si perfectiune toate imbinate intr-un model traditional ce face totul sa apara intr-un stil mai mult elegant decat rustic, avand in vedere si culoarea neagra pe care o are aceasta hota.

Iar pentru cei interesati de partea tehnca mai mult, putem spune ca hota Heinner XCH-450S are o putere de absorbție de circa 250 metri cubi pe ora, ceea ce o face foarte eficienta daca ne gandim ca toata aceasta putere de absortie este alimentata de un singur motor ce are o putere de aproximativ 100 de wati. Iar daca va intrebati cum poate fi posibil acest lucru, de absortie a 250 de metri cubi de aer pe ora este simplu, daca ne gandim la faptul ca diametrul burlanului de evacuare este in jur de 120 milimetri.

Hota mai dispune de o lampa de iluminare ce are o putere de 40 de wati, butoane de tip push, iar controlul se face mecanic, ceea ce pentru persoanele mai comode poate reprezenta un impediment, dar nu chiar atat de important incat sa nu le convina aceasta hota, mai ales daca  ne gandim la dimensiunile reduse ale acesteia, dimensiunile reprezentând x 60 x 50, ceea ce o face foarte micuta, dar repet foarte eficienta.

Avantaje/Dezavantaje

O hota buna se cunoaste prin datele tehnice de care dispune, prin filtrul pe care il are, puterea de absorbție si puterea motorului, iar mai apoi sa ținem cont de dimensiuni si de aspectul interesant, traditional, pe care il are aceasta.

Pot spune despre hota Heinner XCH-450S ca este una de calitate ținând cont de aspectele de mai sus. Pot adaugă, de asemenea, ca pentru cei care au așteptări foarte mari de la aceasta pot fi putin dezamăgiți, iar aici ma refer la controlul mecanic pe care il are aceasta. Unele persoane au fost deranjate de zgomotul produs de aceasta la viteza maxima.

Cred ca suntem cu toții de acord ca nu vom folosi hota non stop.

Reader Interactions

Leave A Reply