Hota Heinner CH-400BRW, model tradițional alb cu maro

Dacă ați căutat hota preferată și nu ați găsit-o sau mai bine zis vreți să dați un aer tradițional bucătariei dumneavoastră vă sfătuiesc să achiziționați hota Heinner CH-400BRW, deoarece aceasta are un design special și aici mă refer la designul tradițional.

Ce hotă recomandați pentru o bucătărie mică?

Pentru bucătăriile mici aveți nevoie în special de hote care să nu vă ocupe foarte mult spațiu din acela pe care îl aveți și bineînțeles puterea acestei hote să fie de două ori mai mare față de o hotă obișnuită cu dimensiuni mai mari. Pe de altă parte trebuie să aveți grijă ce fel de tip de hotă alegeți mai ales dacă spațiul vostru este unul limitat.

hota-CH400BRW

VEZI MAI MULTE POZE CU HOTA

Date tehnice

 • număr motoare – 2;
 • putere (w) – 2×100;
 • lampă iluminare (w) – 2×40;
 • capacitatea de absorbție minimă (mc/h) – 222;
 • filtru – 2 x filtre metalice;
 • dimensiuni (lxLxA) cm – 15 x 60 x 50;
 • putere de absortie maximă (mc/h) – 323;
 • control – mecanic;
 • culoare – alb cu maro;
 • butoane tip push;
 • nivel zgomot maxim – 69 dB(A);
 • diametrul burlanului – 120 mm;

Eu am găsit hota la un preț de aproximativ 300 de lei. Puteți verifica aici dacă oferta mai este valabilă.

Descriere

Heinner Ch-400BRW este o hotă cu evacuarea aerului în exteriorul bucătăriei, adică al peretelui din exteriorul locuinței. Aceasta are în dotare două motoare ce au o capacitate de 100 w fiecare, ceea ce înseamnă că nivelul de zgomot maxim produs de hota Heinner CH-400BRW este de aproximativ 69 dB(A), ceea ce înseamnă că zgomotul poate deranja auzul persoanelor din încăpere, dar în special persoanelor mai sensibile.

Această hotă prezintă o capacitate minimă de absorbție a aerului viciat de 222 mc/h și este dotată cu două filtre metalice, ceea ce înseamnă că acestea se pot curăța foarte ușor și nu necesită schimbarea lor din luna în lună sau din trei în trei luni. Controlul hotei se face mecanic.

Uite și câteva filtre de carbon ce sunt compatibile cu modelele CH-400 aici Sunt recomandate celor care nu vor să spargă pereții pentru tubulatură, ca să evite mirosul deranjant.

Puterea de absorbție maximă a acesteia este de 323 mc/h (ceea ce se traduce 323 de metri cubi de aer evacuați într-o oră), aș spune o putere destul de rezonabilă pentru o bucătărie mică sau medie. Dimensiunea hotei Heinner CH-400BRW este de aproximativ 15 x 60 x 50 centimetri, culoarea este alb cu maro, iar dimensiunea burlanului pentru evacuarea aerului este de circa 120 de milimetri.

Avantaje/Dezavantaje

Deoarece hota Heinner CH-400BRW este una clasică, iar purificarea aerului se realizează prin evacuarea aerului viciat, spunem despre aceasta că este un produs bun pentru o bucătărie de dimensiuni medii și mici, așa cum am mai spus puterea de absorbție a hotei trebuie să fie de 10 ori mai mare decât volumul de aer din încăperea cu pricina.

Iar pentru că filtrele sunt metalice și au o durată mai mare de rezistență, acestea pot fi întreținute cu ușurință, dacă sunt curățate cu produse specifice, fără să fie necesară schimbarea acestora, economisind și câțiva bănuți.

Reader Interactions

Leave A Reply