Fier de călcat Bosch Sensixx‘x DA30 TDA3026110

Astăzi vreau să aduc în lumina reflectoarelor acel aparat de care au nevoie atât femeile cât și bărbații. Dacă încă nu v-ați prins este vorba despre inegalabilul fier de călcat. Probabil veți spune că va fi o discuție ca oricare alta, dar vreau să vă prezint acele caracteristici care fac diferența între obișnuitul fier de călcat și un fier de călcat bun, care, de altfel, merită toți bănuții din lume.

Doamnelor, domnilor intră în scenă fierul de călcat Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 ce beneficiază și de o reducere de circa 20%, iar prețul îl puteți vizualiza aici.

Părerea mea despre fierul de călcat Bosch

Marele avantaj al acestui fier de călcat a fost lungimea cablului de alimentare. Nu știu dacă și voi aveți această problemă, dar eu una mereu am probleme de genul că nu îmi ajunge cablul de alimentare și sunt nevoită uneori să caut un alt spațiu sau să mut anumite lucruri din casă ca să pot călca liniștită cămășile iubitului meu și rochițele mele preferate. Însă această situație deranjantă s-a schimbat în momentul în care am realizat că lungimea cablului de alimentare al fierului de calcat Bosch este de 2 metri.

Când am încercat acest fier am avut o mică senzație de teamă și probabil aceasta a fost din cauza vechiului meu fier de călcat, care de fiecare dată îmi lăsa picături de apă pe haine în loc de jetul de aburi. Chiar existau momente în care fierul de călcat în loc să netezească fiecare cută în parte, mai rău mă enerva și multiplica cutele deja existente.

Bosch Sensixx DA30 TDA3026110

Nu este cazul să intrați în panică, modelul DA30 TDA3026110 de la Bosch nu este ca fostul meu fier de călcat, ba din contră.

Acesta este dotat cu funcția anti-picurare, care împiedică picăturile mari de apă să se strecoare pe hainele voastre și mai mult decât atât fierul de călcat deține talpa Ceranium Glissee, talpă ce este multifuncțională pentru un călcat eficient, ușor și fără acele cute în toate direcțiile.

Puterea acestui aparat este de 2600 W, iar dimensiunile sunt de aproximativ de 121 x 290 x 150 mm. Pentru cei ce se gândesc la greutatea acestuia pot spune ca are 1. 48 kg, iar în ceea ce privește capacitatea rezervorului cu apă este de circa 0.32 l.

Una din marile mele probleme este aceea că uit mai mereu că fierul de călcat este pornit și din păcate anumite obiecte de prin casă au de suferit. Însă, de când cu acest model Bosch am uitat de această problemă, pentru că fierul are incorporată funcția de auto shut-off, funcție ce deconectează aparatul imediat ce nu este folosit.

Pentru cei ce vor acest fier de călcat îl pot găsi pe alb, dar și în varianta mov.

Reader Interactions

Leave A Reply