Ce este SSD?

Nu a trecut mult timp de cand mi-am achiziționat primul meu SSD. De atunci am facut fel de fel de teste cu el, chiar vreau sa-mi cumpăr al 2 lea SSD, dar de data asta de 256 GB. Stiu, multi mi-au zis ca sunt nebun, ca nu se merita sa dai peste 1000 RON pe asa ceva, dar sunt foarte, foarte mulțumit de actualul SSD.

De ce sa cumpăr si al doilea SSD?

Simplu, am un calculator caruia ii trebuie putina revigorare. Si nu am de gand sa schimb tot sistemul, ci doar sa ii dau putina viata. Cel mai simplu mod este sa ii cumpar un SSD. Asa ca voi avea cat de curand cate un SSD pe laptop si unul pe calculatorul desktop.

Pentru ca in ultima vreme am tot vorbit despre aceasta noua tehnologie, chiar v-am prezentat cateva modele de mare capacitate.

Eu zic ca in viitorul apropiat se vor ieftini tot mai mult SSD-urile.

Pentru cei curiosi, mai jos, o sa explic putin ce inseamna un SSD, cam care este durata de viata a acestuia, consum mediu de energie si altele.

Reader Interactions

Comentarii

  1. mihai a zis

    SSD-ul este primul pe lista mea de cadouri pe care sa mi le fac anul acesta. Am auzit foarte multe lucruri interesante si parca as vrea sa ma bucur de acestea.

    • Administrator a zis

      Eu sunt la al 2 lea SSD, acum am un SAMSUNG si un INTEL. Merita pe deplin. Zilele urmatoare o sa fac o comparatie intre ele.

Leave A Reply