Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS 3202

Iubesc cafeaua! Asta nu ar fi nimic față de acele dimineți în care te trezești sub razele soarelui, cu zâmbetul pe buze și încerci să-ți faci o cafea cât mai gustoasă și mai aromată. Încerc de foarte mult timp să obțin cafeaua perfectă, dar de fiecare dată când mă străduiesc să fac asta nu obțin același rezultat, pe care de altfel îl pot savura la o cafea dintr-o anumită cafenea.

Mă înnebunește acest gând, de aceea m-am hotărât să îmi achiziționez un expressor. Poate cu ajutorul lui voi reuși să obțin cafeaua pe care mi-o doresc atât de mult. Întrucât nu sunt o expertă în ceea ce privesc expressoarele au căutat diverse informații și caracteristici, care să mă convingă de faptul că alegerea pe care o voi face asupra unui expressor va fi o alegere bună, iar la final dezamăgirea să nu-și găsească locul.

pareri despre expressor bosch

Dintre toate expressoarele de pe piață m-am oprit la unul singur. Expressorul automat Bosch Tassimo Suny TAS 3202 este unul din aparatele care m-a făcut să vreau să-l încerc, să-l testez fără să mai aștept și verdictul unui expert din domeniul respectiv. În primul rând am fost atrasă de culoarea acestuia, de forma și dimensiunile lui. Dimensiuni ce îl poate face accesibil oriunde vreți să îl așezați, bineînțeles dimensiunile sunt următoarele 251 x 167 x 305 mm, în cazul în care dispuneți de un spațiu mult mai mic.

Poate fi un convenient faptul că nu are cablul de alimentare foarte lung, acesta fiind doar de 1 metru. M-am interesat de puterea acestui expressor, deoarece de obicei mă interesează să cunosc căt poate consuma, dar și cât de bine va funcționa. La puterea pe care o are de 1300 W nu cred că aș întâmpina vreo problemă la el, mai ales că de cele mai multe ori beau cafeau singură și mai mult de o ceașcă de cafea nu am de ce să fac. Un alt lucru ce mi-a adus zâmbetul pe buze legat de acest aparat a fost faptul că detine funcția Auto Off, funcție ce ajută la economisirea energiei revenind automat în modul stand-by după fiecare ciclu de fierbere, adică după fiecare folosire.

Și pentru că tot am ajuns pe tărâmul funcțiilor mai trebuie spus că acesta se bucură și de următoarele funcții: funcția de autocurățare, sistem anticalcar, tehnologia Intellibrew (totul se face automat, mai ales că aceste aparate citesc anumite coduri de bare ce se găsesc pe fiecare din t-disc-ul cumpărat de voi. Cu aceste coduri de bare identificate, de fiecare dată veți avea parte de cafeaua dorită fără să vă faceți alte griji.

Pe aceste t-disc-uri se găsesc informații precum cantitatea de apă necesară, timpul de fierbere, dar și date privind temperatura necesară pentru o băutură savuroasă), pe lângă aceste funcții mai trebuie adăugat și faptul că rezervorul de apă se poate detașa foarte ușor, fără ca doamnele să-și rupă vreo unghiuță, iar domnii să nu aibă răbdarea necesară pentru a detașa acest rezevor. Cu alte cuvinte acest expressor este nemaipomenit dacă vreți să preparați una dintre următoarele băuturi: cafea, caffe crema, cappuccino, ceai, ciocolată caldă, expresso, lapte cald, latte macchiato.

Reader Interactions

Leave A Reply