Am descoperit un nou magazin de produse IT

Tema principală a blogului a fost cea de recomandări. Am încercat, pe cât posibil, să vă aduc în vedere câteva criterii de alegere ale laptopurilor. De multe ori, am reușit asta și ați fost mulțumiți de acest lucru. Am apreciat faptul că v-ați întors și că mi-ați lăsat un comentariu pertinent de cât de mult sunteți mulțumiți de produsul pe care vi l-ați achiziționat.

Am reușit, astfel, să avem un câștig comun: eu cresc calitatea site-ului, calitatea comentariilor și a discuțiilor de aici, iar voi veți reuși să achiziționați corect laptopuri, dar și componente pc. Mi se pare cea mai bună variantă de a lucra.

De multe ori, am avut situații în care colegii de blog s-au plâns de faptul că au probleme cu livrările de la unele magazine online. Sigur, nu este doar un magazin de laptopuri, ci sunt mult mai multe. Pe măsură ce magazine mari încep să aibă prețuri tot mai mari se dezvoltă nișe ce merită luate în considerare. Este vorba despre acele magazine ce au prețuri mai mici, ce vând componente pc ieftine, dar servicii nu tocmai premium. Dacă ar avea aceleași servicii, cel mai probabil nu vor putea să susțină prețurile mici.

În altă ordine de idei, magazinele mari pot negocia prețuri mai bune față de cele de nișă pentru că ei nu cumpără 100 de laptopuri, ci discută la sute de mii de unități. Tocmai de aceea pot pune pe masă altă cerere și altă ofertă, dar și o sumedenie de angajați și reguli stricte.

M-am tot uitat și am văzut că au apărut tot felul de magazine ce s-au nișat pe zona de it. Un exemplu în acest sens este itgalaxy. Am văzut câteva oferte foarte ok la aceștia, ce merită luate în considerare.

Voi de unde vă faceți cumpărăturile cel mai des? De unde v-ați achiziționat ultimele piese calculator? Cât de mulțumiți ați fost de ele și de serviciile pe care vi le-au oferit magazinele de profil?

Reader Interactions

Leave A Reply