Cu si despre masini de spalat

Cum sa ai grija de masina ta de spalat rufe?

De foarte multe ori ne confruntam cu anumite problemute pe care le are masina noastra de spalat, insa daca acestea nu sunt foarte grave se pot rezolva foarte usor cu putina atentie si pricepere. Si daca v-ati cumparat masina foarte recent si nu ati apucat inca sa o folositi ar fi mai bine ca mai intai de toate sa faceti o spalare de intretinere. Spalarea de intretinere reprezinta acea spalare in care se foloseste o cantitate normala de detergent, ca la o spalare obisnuita, alegi temperatura cea mai ridicata si lasi masina sa spele fara haine in cuva un ciclu intreg ca si cum ar fi un ciclu obisnuit de spalat hainele. Aceasta spalare se face pentru curatarea si verificarea fiecarei parti a instalatiei masinii de spalat.

Trebuie sa amintesc ca acesta spalare prelungeste durata de viata a masinii de spalat daca se face de cel putin de doua ori pe an. Sa nu uitam de pompa de drenare, dar si de filtru, care trebuie sa fie curate si fara sa cuprinda resturi. De obicei se pot acumula diverse lucruri mici, cum ar fi: nasturi, monede, fibre sau chiar parti textile. Un singur lucru mai am de amintit aici, daca apa dumneavoastra este mai dura si are mai mult calcar sau alti produsi incercati sa folositi produse ce tempereaza actiunea acestora asupra masinii.

Care este mediul optim pentru a intretine mai mult durata de folosire a masinii de spalat?

Un factor important ce tine de un mediu optim pentru masina de spalat este temperatura camerei care nu trebuie sa fie mai scazuta de zero grade Celsius, deoarece se poate ingheta cablul ce alimenteaza masina cu apa si nu este exclusa nici arderea integratelor de care dispune aceasta. Masina de spalat nu trebuie sa stea in lumina solara directa si nici in apropiere de alte surse de caldura, iar cel mai important trebuie sa dispuna de ventilatoare corespunzatoare pentru o mai buna functionare.

Si ca sa va mai dau un pont de care multa lume nu tine cont, dar poate produce pagube majore este vorba de suprafata pe care asezati masina, aceasta trebuie sa fie dura, orizontala. Daca nu este orizontala va puteti ajuta de picioarele masinii reglandu-le in asa fel incat sa o aduceti pe suprafata orizontala. Mai trebuie de adaugat inca un lucru de genul, daca o puneti pe un covor sau o mocheta aveti grija sa nu astupati ventilatoarele, fantele pentru ventilare sau aerisire deoarece puteti produce arderea masinii de spalat.

Acestea fiind spuse va astept si cu alte sfaturi cu si despre masini de spalat data viitoare. Fiti pe faza!!!

Reader Interactions

Leave A Reply