Componente PC la promoție

Am văzut de-a lungul timpului tot felul de reduceri, unele mai bune ca altele și am omis să le spun, să le povestesc altora. De astăzi se va schimba acest lucru, vreau să adaug în acest articol cele mai bune oferte ce-mi sar mie în ochi. În momentul în care vor fi suficiente oferte bune de spus o să le completez și pentru voi, în articol.

Așadar, dacă în perioada următoare doriți să vă faceți un calculator decent vă recomand să vă îndreptați atenția spre următoarele produse. De reținut că anumite componente nu sunt compatibile între ele, dar dacă urmăriți acest tag sigur veți găsi configurația bună pentru voi.

Reduceri interesante găsite

Hai să vedem câteva reduceri pentru componente astăzi 04 August 2020.

Surse de alimentare pentru calculator

O sursă de calitate nu înseamnă întotdeauna mai mulți W. Dar o sursă cu certificări și eficiență bună este mai recomandată. Mai multe detalii despre alegerea sursei citiți aici.

Reducere 28% pentru sursa de alimentare Seasonic S12III-650, 80+ Bronze, 650W

La momentul scrierii acestui articol am găsit o reducere de 9% pentru sursa de alimentare Seasonic S12II-620 Bronze SS-620GB, 620W. Având în vedere că o sursă de brand reducerea de la 279 lei la 199 lei mi se pare chiar ok. Puteți ține un sistem ieftin, fără gând de overclock și SLI/ Crossfire.

Reader Interactions

Comentarii

 1. Virgiliu a zis

  Salut Marius.

  Sa va spun o situatie pe care o intampin cu ALTEX. Am facut comanda in weekend de o cafetiera si un suport TV. Era si Spring Black Friday deci au fost la reducere, cafetiera aproximativ 55 ron, iar suportul 59 de ron. Totalul era aprox. 115 Ron. Azi dimineata am primit mesaj de la curier ca suma de plata este 159 ron. Am intrat pe contul altex si da, apare 159 ron, ambele produse erau la pret intreg 79,99 ron. Am zis ca e vre-o greseala si am sunat la relatii clienti. Acolo mi-a zis scurt, verificati emailul de confirmare. Ma uit in email, la fel suma 159 ron! ( nu verificasem emailul de confirmare atunci duminica cand am facut comanda ). Ii explic domnisoarei ca nu are cum, pentru ca eu nu sunt chior si chiar sa fi fost, tot de ce naiba as cumpara 2 produse la pret intreg cand site-ul altex era plin de produse cu pret redus? I-am zis sa verifice catalogul de oferte pentru acea zi si sa-mi zica la ce pret apar aceste doua produse. A zis ca nu are acces si sa trimit mesaj prin email la serviciu relatii cu clientii. Le-am trimis si au raspuns la fel! Ca in email e trecuta suma care trebuie platita! Le-am raspuns ca daca nu imi trimit un comunicat oficial cu catalogul de oferte pentru toate produsele Spring Black Friday, fac sesizare la OPC. Si ii dau si in judecata pentru ca m-au mintit!. Problema este ca nu am nici-un print screen din acea zi cu oferta Altex. Am gasit doar catalogul Media Galaxy si doar pentru suport TV care este la pret redus cum am zis eu! ( Media Galaxy si Altex au aceleasi promotii si oferte ). Ma poate ajuta cineva cu catalogul altex pentru weekendul 30 Aprilie – 3 Mai? Ei sigur trebuie sa-l aiba. Ma gandesc ca daca OPC se apuca treaba, trebuie sa prezinte acel catalog. Am ceva de catigat daca ii dau in judecata? Se considera grav acest caz? Avand in vedere ca de doua ori mi-au raspuns ca eu nu am dreptate si insista sa-mi vanda produsele la alt pret decat cel afisat?
  Doamna de la telefon ma si intrebat daca am vre-un print screen cu comanda unde scrie suma de 115 ron….. Pai da, ca eu stau sa fac print screen la fiecare comanda de pe net 🙂

  • Marius Cucu a zis

   Nu am stat să urmăresc tot catalogul, am prins și eu un mouse care chiar a fost la reducere la altex (50%).

   Cât despre comanda ta, dacă ai ceva timp liber de pierdut, poți încerca să îi acționezi în judecată, dar nu cred că merită.

   Ce ai putea câștiga? Prețul redus?! Te lupți pentru 40 de lei zile întregi?! Mai ales că nu sunt dovezi. Dacă faci rost de catalog ai putea să te duci la OPC…

   • Virgiliu a zis

    Nu, nu e vorba de acei 40 de Ron, dar de inselaciune. Ma gandesc la daune morale. Avand in vedere ca eu am incercat sa rezolv situatia amiabil, adica am trimis email ca au gresit, am sunat, dar ei tot insista ca nu. Deci clar pe fata ca vor sa ma minta. Si ma gandesc chiar daca nu am catalogul, ei sigur il au in baza de date. Si sunt obligati sa il prezinte la judecata. Eu ma cert cu ei nu pentru acei 40 de lei, dar din principiu. Ma mint in fata! Asta cum ai fi in piata si ti-ar zice ca rosiile sunt 10 lei/kg, iar cand sa platesti iti zice 15 lei ! Cred ca o iei razna! Prezentand o oferta falsa, m-au inselat. O sa intreb vre-un avocat daca este posibil cumva de pus la punct pe domnii de la Altex. Am tot cautat pe net, dar inca nu am gasit catalogul altex pentru Spring Black Friday. Ultimul catalog este din 22 aprilie. Poate apare putin mai tarziu.

Leave A Reply