Cel mai bun motoferăstrău pe lanț

În rândurile următoare o să discutăm despre cel mai bun motoferăstrău pe lanț. Sigur, ca să putem face un clasament al celor mai bune modele trebuie să ne gândim la raportul calitate preț al acestora.

Multe, foarte multe modele sunt fabricate în China și nu au performanțe atât de mari. Pentru a le putea folosi așa cum trebuie foarte mulți oameni au început să le facă modificări foarte mari.

De exemplu, cunosc persoane care au drujbă de la Partner, dar au făcut modificări majore pentru a reuși să facă ceva așa cum trebuie.

Așa că au investit foarte mult în acestea precum:

  • schimbat set motor
  • tobă modificată
  • modificare lamă

Toate acestea au fost făcute pentru că aceasta nu făcea față foarte bine la tăiatul de lemne. Până la urmă, vine toamna, iar cel mai important lucru, atunci când îți alegi o drujbă bună este să îți faci treaba la tăiatul lemnelor.

Fie că îți iei centrală termică, fie că ai sobă pe lemne tot ai nevoie de o drujbă pentru a tăia lemnele.

Ttilul este oarecum înșelător, dar la bază un motofierăstrău pe lanț este fix o drujbă.

Inițial, articolul a avut o singură recomandare, dar pentru că de foarte multe ori, în magazinele online, nu aveam modelul acela disponibil m-am gândit că este ok să aveți alternative. Așadar, iată un top 3 produse care vă ajută să vă decideți.

ModelGamaPreț
Heinner VDE0022.4CPVEZI DETALII
Bosch AKE 30 S1800WVEZI DETALII
Husqvarna 4401.9CPVEZI DETALII

Ce trebuie să știm despre alegerea unui motofierăstrău pe lanț?

Mulți se cramponează la preț. Discuția pleacă de la faptul că sunt diferențe destul de mari între produsele de brand și produsele foarte ieftine. Din păcate, vreau să vă dezamăgesc un pic și să vă amintesc că nu tot ce este ieftin este și bun.

Da, poate că inițial nu costă atât de mult, dar opțiunile contează foarte mult, în plus, calitatea materialelor lasă de dorit. De la plasticul ieftin de pe suprafață până la accesorii.

Reader Interactions

Leave A Reply