Aparat de tuns corporal Philips BG3010/15

Nu știu ce părere aveți voi despre firele de păr din anumite zone, dar eu nu le suport. În încercarea mea de a găsi metoda potrivită și adecvată pentru a scăpa de această problemă persistentă mi-am dat seama că acele metode clasice reprezintă chiar ele o mare și adevărată problemă.

Am încercat, așadar, să îmi adaptez organismul la clasicul ras, dar nu prea a mers și în plus de asta efectul este unul foarte redus. De micile sau marile accidentări nici nu poate fi vorba.

Cu toți suntem de acord că, măcar o dată în viață, ne-am accidentat cu aparatul de ras, ba că era lama mai nu știu cum, ba că nu am fost noi atenți și da mai există posibilitatea când vrei să scapi de anumite fire de păr din diferite zone și nu poți ajunge la ele sau poziția adoptată este una incomodă.

aparat de tuns

În cazul meu despre ceară, benzi de epilat sau și mai rău crema epilatoare nici nu poate fi vorba. Pe primele nu le suport, deoarece nu-mi place să-mi văd corpul chinuit, iar pe cea din urmă nu o folosesc pentru că pielea mea este alergică și în afară de asta nu mă omorî nici după mirosul pe care îl lasă această nefericită cremă.

Am adus vorba despre epilat și eliberarea corpului de firele nedorite de păr deoarece am găsit produsul perfect care poate înlocui toate acele metode clasice, care până acum ne-au făcut viața un calvar.

Cred că v-ați dat seama că acest produs este de fapt un aparat de tuns corporal Philips BG3010/15.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest aparat este faptul că are dimensiuni reduse, fără fir și îl pot lua peste tot cu mine în geanta de călătorii și nu numai.

Cu toate acestea îl puteți folosi la un randament maxim timp de 50 de minute. Este drept că pentru aceste 50 de minute are nevoie de o ora de încărcare, în altă ordine de idei există și posibilitatea ca acesta să se poată alimenta prin acumulatori.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru că acest aparat de la Philips poate fi funcțional și sub apă. Prin urmare el este dotat cu 3 pieptăni, iar lamele sunt din oțel inoxidabil.

De acest aparat se pot folosi atât doamnele, cât și domnii ce vor să atragă atenția asupra simplei lor prezențe în diferite locuri sau a diferitelor persoane din jur.

Reader Interactions

Leave A Reply